Ga naar de hoofdinhoud

Site EHS Supervisor

Nu solliciteren
Job ID 293862 Publicatiedatum 07/25/2024 Locatie : Rotterdam, Nederland

Cargills grootte en schaal stelt ons in staat om een positieve impact te hebben in de wereld. Ons doel is om de wereld op een veilige, verantwoordelijke en duurzame manier te voeden.
Cargill is een familiebedrijf dat voedsel, ingrediënten, landbouwoplossingen en industriële producten levert die van levensbelang zijn. Wij verbinden boeren met markten zodat zij kunnen floreren. We verbinden klanten met ingrediënten zodat ze maaltijden kunnen maken waar mensen van houden. En we voorzien gezinnen van dagelijkse benodigdheden - van eieren tot eetbare oliën, zout tot huidverzorging, diervoeder tot alternatieve brandstof. Onze 160.000 collega's, die actief zijn in 70 landen, maken essentiële producten die elke dag miljarden levens beïnvloeden. Sluit je bij ons aan en bereik jouw hogere doel bij Cargill.


Doel en Impact van de Functie

The Site - Environmental Health and Safety Supervisor op de locatie zal expertise bieden op het gebied van milieu-, gezondheids- en veiligheidsnaleving. In deze rol ontwikkel, implementeer en onderhoud je processen en programma's die zijn ontworpen om te voldoen aan bestaande federale, staats- en lokale regelgeving en vereisten voor een zeer complexe operatie met twee of meer zeer gevaarlijke processen, een hoog risico op ernstige verwondingen en dodelijke ongevallen, en een potentieel voor ernstige milieugebeurtenissen.

Key Accountabilities

  • Uitvoeren van controles en toepasselijke controleprogramma's en documenteren dat controleprogramma's zoals gepland zijn geïmplementeerd voor zeer grote en complexe operaties met hoog risico en blootstelling.

  • Definiëren, implementeren en leiden van processen voor risico's, gevaren en kansen identificatie en bepalen van de benodigde middelen om deze uit te voeren.

  •  Leidinggeven aan actieplannen door potentiële noodsituaties te identificeren, noodcommunicatieplannen te maken die bedrijfsverstoring, herstel en sociale media aanpakken, en het testen en valideren van noodactieplannen.

  • Bevorderen van een cultuur van milieu, gezondheid en veiligheid door middel van training en educatie oplossingen met betrekking tot milieu-, gezondheids- en veiligheidskwesties, praktijken en risico's, en anderen coachen waar nodig.

  •  Voorbereiden en uitvoeren van audits en ervoor zorgen dat aan juridische en andere vereisten wordt voldaan.

  • Uitvoeren van incidentonderzoeken op basis van incidentclassificatie en samenwerken met ingenieurs, management en gezondheids- en veiligheidsreguleringsautoriteiten om oorzaken van ongevallen te identificeren en herhaling te voorkomen.

  • Voortdurend en proactief gevaren, risico's en kansen identificeren en beoordelen en ervoor zorgen dat passende vervolgacties worden geïmplementeerd.

  •  Leidinggeven aan en ontwikkelen van een team, coachen en beslissingen nemen met betrekking tot talentmanagement, aanwerving, prestaties en disciplinaire acties.

  • Andere taken zoals toegewezen.

Qualifications

Minimum Qualifications

  • Bachelor diploma (HVK) in een gerelateerd vakgebied of gelijkwaardige ervaring
  •  Minimaal vier jaar relevante werkervaring

  •  Andere minimale kwalificaties kunnen van toepassing zijn

Preferred Qualifications

  • Sterke wetenschappelijke en wiskundige kennis
  • Bewezen vermogen om processen effectief te leveren om bedrijfsbronnen te optimaliseren
  • Goede kennis van praktijken en normen in de voedingsmiddelenindustrie
  • Twee jaar supervisie ervaring

ONZE AANBIEDING

Wat wij bieden: Een snelle, stimulerende, internationale omgeving, die je zal uitnodigen om jouw capaciteiten en talent optimaal in te zetten en te benutten. We bieden ook een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, gecombineerd met uitstekende carrièreontwikkelingsmogelijkheden bij een van de grootste en meest solide particuliere bedrijven ter wereld.
Geïnteresseerd? Stuur ons dan vandaag nog je CV en motivatiebrief in het Engels. 

Volg ons op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargill

Cargill streeft ernaar een inclusieve werkgever te zijn. Klik hier voor meer informatie https://careers.cargill.com/diversity/

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive