Ga naar de hoofdinhoud

Reliability Engineer

Nu solliciteren
Job ID 281697 Publicatiedatum 03/12/2024 Locatie : Rotterdam, Nederland

Job Purpose and Impact

De Maintenance & Reliability Engineer definieert en coördineert onderhoud van fabrieksinstallaties en apparatuur volgens vastgestelde richtlijnen. In deze veelzijdige functie ben je de ene dag bezig met intern overleg over wanneer de tank het beste kan worden geïnspecteerd en de andere dag sta je in de fabriek apparatuur te  onderhouden en te verbeteren. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudsactiviteiten en verbeterprojecten om de vastgestelde resultaten te bereiken. Je maakt gebruik van eigen kennis en van de kennis dat er al in de fabriek aanwezig is,  op het gebied van onderhoud en betrouwbaarheid bij de coördinatie en voltooiing van taken.

De plantaardige olieraffinaderij in Rotterdam Botlek is een van de grootste en meest complexe sites binnen Cargill (productie: +/- 700.000 ton per jaar) bestaande uit 5 raffinagelijnen, 3 fractioneringsunits, 3 hydrogeneringsunits, een mengsectie, een tankopslag (+ /- 170 tanks), 4 vrachtwagenlaadstations, 1 vrachtwagenlosstation, een aanlegsteiger voor het laden en lossen van zeeschepen en kustvaarders, en de nodige utilities en infrastructuur.

Key Accountabilities

• Ondersteun operaties door storingen, uitvaltijd en verloren productie te identificeren en te beoordelen en samen te werken met meer collega’s om kansen te identificeren om de betrouwbaarheid te verbeteren en/of aanvaardbare risicotolerantie voor activa te bepalen.

• Voer complexe analyses, kwaliteitstests en inspecties uit die een hoog niveau van onafhankelijk oordeel vereisen.

• Bijdragen aan planning en werkcoördinatie voor lopende onderhouds- en/of betrouwbaarheidsgerelateerde projecten.

• Samenwerken met productiepersoneel om reparatiewerkzaamheden, veiligheidsinspecties te coördineren en nieuwe fabrieksapparatuur te voorzien van onderhoudsschema's.

• Analyseren van storingen aan apparatuur en uitvoeren van preventieve onderhoudsinspecties.

• Los matig complexe problemen zelfstandig op met minimaal toezicht, terwijl complexere problemen worden geëscaleerd naar geschikt personeel.

• Initiëren en leiden van vervangingsprojecten voor apparatuur en ondersteuning van grote investeringsprojecten (> EUR 1.000.000,-) om de betrouwbaarheid te waarborgen

Qualifications

Minimum Qualifications

• Bachelor's degree in een gerelateerd vakgebied of gelijkwaardige ervaring

• Minimaal drie aar gerelateerde werkervaring

• Taal: vloeiend Nederlands (spreken, lezen en schrijven), goed niveau Engels (spreken, lezen, schrijven)

Preferred Qualifications

• Master in werktuigbouwkunde
• Ervaring met Maintenance Management Systemen (o.a. SAP, Maximo

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive