Ga naar de hoofdinhoud

Monteur E&I

Nu solliciteren
Job ID 280482 Publicatiedatum 03/26/2024 Locatie : Rotterdam, Nederland

Onze locatie Rotterdam Botlek is onderdeel van Cargill Global Edible Oil Solutions (GEOS). Dit is één van de grootste leveranciers van plantaardige oliën en vetten en heeft 18 productielocaties verspreid over acht landen, te weten Engeland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Roemenië, Rusland en Nederland. In Rotterdam worden verschillende oliën geproduceerd waaronder kokos-, palm- en palmpitolie.
De Technische teams binnen Cargill Botlek zijn verantwoordelijk voor de technische staat van de installaties.

Voor onze Technische Dienst zijn wij op zoek naar:

Technicus Electro & Instrumentatie (M/V)

Een technician bij Cargill werkt procesmatig, oplossingsgericht zowel zelfstandig als in teamverband aan de verschillende productie-installaties. De belangrijkste taak is het voorbereiden en verrichten van reguliere onderhoudswerkzaamheden aan procesapparatuur en machines. Je werkt nauw samen met collega’s bij het analyseren van storingen, het ontwikkelen van oplossingen en het in bedrijfstellen van nieuwe apparatuur en systemen. Je bent bereid cursussen te volgen om je kennis op peil te houden en om nieuwe dingen te leren.

Wij verwachten van onze monteurs de bereidheid om op regelmatige basis oproepbaar te zijn bij productieproblemen buiten dagdienst-uren, volgens een gepland consignatierooster.

Wij vragen:

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding MBO niveau 3 of 4 Energietechniek, Elektrotechniek of gelijkwaardig;

  • Tevens heb je bij voorkeur een cursus meet & regeltechniek gevolgd;

  • Je hebt bij voorkeur kennis van PLC’s;

  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat;

  • Enige jaren ervaring in de proces- of medische industrie ;

  • Kennis van Atex is een pré;

Wij bieden:

  • Een leuke, afwisselende en dynamische functie binnen ons Maintenance team;

  • Een marktconform salaris tussen de €3.670 en €4.292 (excl. consignatietoeslag)

  • Mogelijkheid tot doorgroeien;

  • Diverse opleidingen en cursussen;

Waar ga je werken:

Cargill levert internationaal voedings-, landbouw-, financiële en industriële diensten en producten. Dit doet Cargill samen met landbouwers, overheden, klanten en hun omgeving. Om mensen te helpen groeien en zich te ontwikkelen. Cargill bestaat al meer dan 155 jaar, is werkzaam in 70 landen en heeft maar liefst 155.000 medewerkers. Dagelijks zet Cargill zich in om onze samenleving te verbeteren en de wereld van voedsel te voorzien op een verantwoorde manier.
Cargill is een groot internationaal bedrijf. En we staan bekend om uitstekend werkgeverschap door onze mensen voorop te stellen. Werken bij Cargill betekent dan ook dat wij oog hebben voor jou. We willen je helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit merk je snel genoeg zodra jij aan de slag gaat bij Cargill.

Wat wij bieden: 

Wij bieden een internationale en prettig werkomgeving. Er is veel ruimte voor het nemen van initiatief. Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien? Cargill biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden. Naast een salaris tussen de €3670 en €4292 ontvang je een 13e maand, 8% vakantiegeld. Bij Cargill krijg je de kans om door te groeien, leren en je te ontwikkelen. 

Contact

Ben jij de monteur die wij zoeken? Dan wordt het tijd dat wij jou gaan ontmoeten. Ik ontvang graag je CV en motivatiebrief. Reageer direct en dan neem ik contact met je op. Heb je vragen over de vacature? Stel ze aan mij, Manon Riphagen. Bellen, mailen of Whatsappen kan op 06-21575528 of manon_riphagen@crgl-thirdparty.com

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive