Ga naar de hoofdinhoud

Talent Pool - Production roles in Izegem 1

Nu solliciteren
Job ID 287522 Publicatiedatum 02/26/2024 Locatie : Izegem, België

Let op: deze vacature is uitsluitend voor kandidaten die interesse hebben in een rol in een productieomgeving (als onderdeel van het operations team) bij Cargill in Izegem. Mogelijke jobs zijn Proces Operator/Lijn Operator/Technieker/Elektricien/Labo Technieker/Lader Losser of Magazijnier. Onze personeelsdienst zal alleen contact met je opnemen wanneer je profiel perfect aansluit bij een van de openstaande vacatures.  

Wil je een sterke, duurzame professionele toekomst uitbouwen en je carrière verder ontwikkelen? Sluit je dan aan bij de wereldwijde ploeg van 160.000 Cargill medewerkers! Samen combineren we nieuwe technologieën, dynamische inzichten en meer dan 157 jaar aan ervaring om boeren te verbinden met markten, klanten met ingrediënten en mensen en dieren met het voedsel dat ze nodig hebben om te groeien.  

De Operationele teams bij Cargill vormen het hart en de ziel van onze organisatie. Daarbij baten we enkele van de meest technologisch geavanceerde fabrieken ter wereld uit. Deze zorgen ervoor dat we onze klanten producten van hoge kwaliteit kunnen leveren. In de fabrieken staat veiligheid voorop: iedereen draagt bij tot een efficiënte en letselvrije werkomgeving. Onze infrastructuur is erop gericht om zowel je vaardigheden als je carrière te ontwikkelen en bij te dragen aan een wereldwijde organisatie.  


Wat mag je van Cargill je verwachten?


•    Een stabiele en uitdagende werkomgeving  
•    Tal van opleidingen om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken  
•    Een professionele werksfeer met aandacht voor collegialiteit en de mens achter de werknemer  
•    Een zeer aantrekkelijk loonpakket en overige (extralegale) voordelen  


Wil jij je aanmelden bij onze talentpool? Upload dan nu je cv!

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive