Ga naar de hoofdinhoud

Process Operator

Nu solliciteren
Job ID 255876 Publicatiedatum 06/07/2023 Locatie : Gouda, Nederland

Proces Operator worden bij Cargill

Heb je vandaag de wasmachine aan gezet? Grote kans dat daar een halffabrikaat van Cargill in zit. Net zoals de crème die je aan brengt op je gezicht. Wil jij ook deze producten maken? Wordt dan proces operator bij Cargill in Gouda. Hier worden. halffabrikaten op basis van natuurlijke vetten en oliën gemaakt. Je vindt ze terug in wasmiddel, persoonlijke verzorgingsproducten, plastics en coatings.

Heb jij nog geen Vapro B of C? Ook dan ontvang ik graag je sollicitatie als je operator wil worden. Samen gaan we kijken of we je bij Cargill kunnen opleiden tot operator.

Lees hieronder snel verder wat Cargill zoekt en wat zij jou bieden.

Wat ga je doen als Proces Operator:

  • Je gaat machines en installaties bedienen en instellen vanuit de controlekamer en de productie-afdelingen;
  • Je bewaakt en controleert het proces;
  • Je maakt kwaliteitsanalyses en houdt de administratie bij;
  • Je lost kleine storingen op en werkt hierbij samen met het Technische Team;
  • Je leeft bedrijfs-, veiligheids- en hygiënevoorschriften na.

Naast je rol als operator word je ook Bedrijfshulpverlener. Tijdens werkuren ben je beschikbaar als EHBO’er. Je krijgt hiervoor een training. En naast je salaris krijg je hier een aparte vergoeding voor.

Wie ben jij:

  • Je wilt werken in een 5-ploegendienst (volcontinue);
  • Je hebt je Vapro B/C of wilt deze graag behalen;
  • Je werkt graag in een team, je bent een gedreven operator en je vindt het leuk om flexibel te werken;
  • Je vindt kwaliteit en veiligheid belangrijk.

Waar ga je werken:

Cargill levert internationaal voedings-, landbouw-, financiële en industriële diensten en producten. Dit doet Cargill samen met landbouwers, overheden, klanten en hun omgeving. Om mensen te helpen groeien en zich te ontwikeklen. Cargill bestaat al meer dan 155 jaar, is werkzaam in 70 landen en heeft maar liefst 155.000 medewerkers. Dagelijks zet Cargill zich in om onze samenleving te verbeteren en de wereld van voedsel te voorzien op een verantwoorde manier.

Cargill is een groot internationaal bedrijf. En we staan bekend om uitstekend werkgeverschap door onze mensen voorop te stellen. Werken bij Cargill betekent dan ook dat wij oog hebben voor jou. We willen je helpen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit merk je snel genoeg zodra jij aan de slag gaat als Proces Operator bij Cargill.

Wat wij bieden:

Wij bieden een dynamische en prettig werkomgeving. Er is veel ruimte voor het nemen van initiatief. Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien? Cargill biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden. Naast een salaris tussen de € 2.849,- en € 3.327,-- ontvang je 8% vakantiegeld, een goed pensioen met 2,65% eigen bijdrage, € 30,- bruto tegemoetkoming voor je ziektekosten en 29% ploegentoeslag voor het werken in een 5-ploegendienst rooster. Je krijgt 24 vrije dagen. Vanaf je 35e lopen deze elke vijf jaar op met een extra dag met een maximum van 6 extra vrije dagen. Ook krijg jij de kans om door te groeien, te leren en je te ontwikkelen.

Contact

Ben jij de Proces Operator die wij zoeken? Dan wordt het tijd dat wij jou gaan ontmoeten. Ik ontvang graag je CV en motivatiebrief. Reageer direct en dan neem ik, Cheyenne, contact met je op. Heb je vragen over de vacature? Stel ze aan mij. Bellen, mailen of Whatsappen kan.

Cheyenne de Held

Recruiter

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive