Ga naar de hoofdinhoud

Level 3 inspector

Nu solliciteren
Job ID 289773 Publicatiedatum 04/12/2024 Locatie : Gouda, Nederland

Want to build a stronger, more sustainable future and cultivate your career? Join Cargill's global team of 160,000 employees who are committed to safe, responsible and sustainable ways to nourish the world. This position is in Cargill’s food ingredients and bio-industrial business, where we anticipate trends around taste, nutrition and safety to innovate and provide solutions to manufacturers, retailers and foodservice companies.


Job Purpose and Impact

Als L3 Inspecteur ben je verantwoordelijk voor het opstellen en evalueren van benodigde inspectieplannen ten behoeve van de periodieke herbeoordeling van apparatuur binnen onze Bioindustrial plant in Gouda. Je zult nauw samenwerken met verschillende teams om ervoor te zorgen dat alle inspecties en evaluaties voldoen aan de wettelijke vereisten en onze interne normen.. Hierbij verantwoordelijk voor het opbouwen van de fundamentele elementen van het asset integrity-model en om de interactie tussen locatie- en regionale functies te verbeteren. In deze rol zul je de belanghebbenden op de locatie begeleiden, trainen en ondersteunen bij de asset integrity-model om een continue verbetering te waarborgen in de productiviteit van de fysieke assets van de organisatie, de implementatie van het asset integrity-programma en de afstemming op het continuïteitsplan van de locatie.

Key Accountabilities

​​​​​​

  • Eerste aanspreekpunt zijn voor inspectiebedrijven en autoriteiten en leiden van het inspectieproces en de documentatie ter plaatse, inclusief de selectie van inspectiebedrijven.
  • Toepassen van diepgaande kennis om inspectie- en integriteitsrapporten te evalueren en analyseren om actieplannen, kansen voor continue verbetering te ontwikkelen en slechte performers te elimineren.
  • Ontwikkelen van plannen en toezicht houden op de bouw en installatie van nieuwe apparatuur.
  • Ontwikkelen van standaarden, leidende praktijken en inspectieplannen voor activa om bedrijfswaarde en efficiëntie toe te voegen.
  • Het team begeleiden bij het asset integrity-model.
  • Zelfstandig omgaan met complexe vraagstukken met minimaal toezicht, waarbij alleen de meest complexe vraagstukken aan het juiste personeel worden doorgegeven.
  • Belangrijkste Verantwoordelijkheden Identificeren van opkomende licentiebehoeften en complexe vraagstukken op het gebied van asset integrity om te voldoen aan wettelijke vereisten en het asset integrity-programma en de strategie van de organisatie en om een soepele integratie van het asset integrity-model van de organisatie te waarborgen.
  • Leiden van het kosten- en budgetproces om informatie over de conditie van activa te verstrekken en te voldoen aan de vereisten voor bedrijfscontinuïteit.

Qualifications

Minimum Qualifications

  • Bachelor's degree in een gerelateerd vakgebied of equivalente ervaring.( IKT-3 gecertificeerd of gelijkgesteld ) 

  • Minimaal vier jaar gerelateerde werkervaring op het gebied van inspecties 

  • Ervaring in de procesindustrie

  • Minimaal een B2-niveau Nederlands.

  • Andere minimale kwalificaties kunnen van toepassing zijn.

Our Offer
We provide a fast paced stimulating international environment, which will stretch your abilities and channel your talents. We also offer competitive salary and benefits combined with outstanding career development opportunities in one of the largest and most solid private companies in the world.


Interested? Then make sure to send us your CV and cover letter in English today:  
Follow us on LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cargill

Cargill is committed to being an inclusive employer. Click here to find out more https://careers.cargill.com/diversity/

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive