Ga naar de hoofdinhoud

Field operator

Nu solliciteren
Job ID 287304 Publicatiedatum 02/22/2024 Locatie : Bergen op Zoom, Nederland

Wist je dat 80% van jouw boodschappen uit de supermarkt een Cargill product bevat?


Werken bij Cargill is dé kans om jezelf te ontwikkelen en om te groeien! Op de productielocatie van Cargill in Bergen op Zoom verwerken we tarwe tot onder andere zetmeel, glucose en ethanol. Deze grondstoffen worden daarna verder verwerkt in producten voor de voedingsindustrie zoals snoep, zuivel, koekjes, soepen, dranken en nog veel meer. Daarnaast worden onze grondstoffen gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een:


Field operator


Als field operator bestuur je samen met de screenoperator en je collega fieldoperators de volledige afdeling (tarwe of raffinaderij). De werkzaamheden vinden plaats in verschillende procesgebieden en zijn uitdagend en afwisselend. Deze functie is een mooie opstap naar de functie van Screen Operator. Het betreft een fulltime functie in 5-ploegendienst

Werkzaamheden

Als field operator houd  je je bezig met het controleren en bijsturen van processen t.b.v. het produceren van onder andere zetmeel, glucose en ethanol zodanig dat de producten van vereiste kwaliteit en kwantiteit en conform business doeleinden (zoals veiligheidseisen, productiekosten en -schema) ter beschikking komen. Hierbij moet je onder andere denken aan:

  • Het bedienen, controleren en bijsturen van de installaties aan de hand van procesvoorschriften en recepturen;
  • Het bewaken van de kwaliteit van het eindproduct, hiertoe nemen van monsters en uitvoeren van standaardbepalingen;
  • Het uitvoeren van 1e lijns onderhoudswerkzaamheden en initiëren van correctief en preventief onderhoud;
  • Opstarten, bedienen, controleren en stoppen van diverse installaties ter plaatse in afstemming met de screen operator;
  • Tekenen en of opstellen van werkvergunningen;
  • Uitvoeren van dagelijks beheer en gebruikersonderhoud zoals het uitvoeren van visuele controles;
  • Begeleiden bij verladingen en lossingen van grondstoffen en eindproduct;
  • Een constructieve bijdrage leveren aan verbeterprojecten.

Wat breng je mee ?

Voor deze verantwoordelijke functie zoeken we een enthousiaste, eerlijke en leergierige collega, die denkt in oplossingen en snel kan schakelen. Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en veiligheid en vind je het leuk om samen met jouw team de gestelde doelen te behalen. Tevens ben je flexibel, communicatief vaardig en altijd bereid een stapje extra te doen. Tenslotte beschik je over:

  • Jij hebt een diploma op MBO3 of MBO4 niveau in de procestechniek;
  • Je bent in bezit van VCA VOL en hebt bij voorkeur een BHV certificaat en een VOP laag- en/of middenspanning;
  • Je hebt kennis van randsystemen zoals stoom, waterstromen, lucht, enzymen, chemicaliën, transport van vloeistoffen en gassen;
  • Tenslotte heb je kennis van EHS, ISO, HACCP, GMP en noodprocedures.

Wij bieden

Wij vragen veel, maar daar krijg je ook veel voor terug. Wij bieden een dynamische en prettige werkomgeving met veel ruimte voor het nemen van initiatief. Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien? Cargill biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden. Naast een marktconform salaris (vánaf € 3480 bruto per maand) ontvang je een 13de maand, 8% vakantiegeld en 30% ploegentoeslag voor het lopen in een 5 ploegendienstrooster. Tevens hebben wij een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. En uiteraard niet te vergeten de gezelligheid van je nieuwe collega’s.

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive