Ga naar de hoofdinhoud

Field Operator Tarwe

Nu solliciteren
Job ID 262798 Publicatiedatum 03/10/2023 Locatie : Bergen op Zoom, Nederland

Werken bij Cargill is een kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien! Op de productielocatie van Cargill in Bergen op Zoom verwerken we tarwe tot zetmeel, glucose en ethanol. Deze grondstoffen worden daarna verder verwerkt in producten voor de voedingsindustrie zoals snoep, zuivel, koekjes, soepen, dranken en nog veel meer. Daarnaast worden onze grondstoffen gebruikt in diervoeding, cosmetica, farmaceutische producten en in papier en karton. Voor deze locatie zijn wij voor  op zoek naar een:


Field operator tarwe


Als fieldoperator bestuur je samen met de screenoperator en collega fieldoperators de volledige afdeling. De werkzaamheden vinden plaats in de procesgebieden: bloemmolen, tarwe natte verwerking, zetmeeldrogerij en de afvalwaterzuivering en luchtnet. De Fieldoperator draagt bij uitvoering van onderhoudsactiviteiten en zorgt voor orde, netheid en veiligheid op de afdeling. Verder denk je mee, over hoe dingen nog beter kunnen in de fabriek en het productieproces. \

Deze functie is een uitstekend startpunt naar de functie van Screen Operator, Allround Operator en eventueel op termijn Hoofd Operator. De proces technische complexiteit evenals de brede scope van afdelingen vormen hierbij een belangrijke uitdaging. Het betreft een fulltime functie in 5-ploegendienst.

Werkzaamheden:
•    Bestuurd proces (bloemmolen, natte proces, indamperij/drogerij/SH en zetmeeldrogerij)
•    Controleren en bijsturen in afstemming met de screen operator van processen (incl. tarwe utilities) t.b.v. het produceren van zetmeelslurry, vitaal tarwegluten, tarwemix, zetmeel hydrolisaat en tarwebloem;
•    Zorgdragen voor de vereiste kwaliteit en kwantiteit (veiligheidseisen, productiekosten en -schema).

Wat breng je mee ?
•    Jij hebt een diploma op MBO3 of MBO4 niveau in de procestechniek;
•    Je bent in bezit van VCA VOL en hebt bij voorkeur een BHV certificaat en een VOP laag- en/of middenspanning;
•    Je hebt kennis van de afdelingsprocessen en kennis van randsystemen zoals stoom, waterstromen, lucht, enzymen, chemicaliën, transport van vloeistoffen en gassen;
•    Tenslotte heb je kennis van EHS, ISO, HACCP, GMP en noodprocedures.

Wij bieden
Wij bieden een dynamische en prettige werkomgeving met veel ruimte voor het nemen van initiatief. Ben jij ambitieus en wil je graag doorgroeien? Cargill biedt uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden. Naast een marktconform salaris (vanaf € 3444 bruto per maand) ontvang je een 13de maand, 8% vakantiegeld en 30% ploegentoeslag voor het lopen in een 5 ploegendienstrooster. Tevens hebben wij een goede reiskostenvergoeding en kennen we een uitstekende pensioenregeling. En uiteraard niet te vergeten de gezelligheid van je nieuwe collega’s.

Hiring Manager: Marco Snoeijers

Nu solliciteren

Linkedin-vacaturehulpmiddel

Ontdek welke baan bij Cargill op jou is afgestemd. Meld je aan op jouw LinkedIn-profiel. Wij baseren ons op jouw vaardigheden en ervaring om vacatures te zoeken die op jou zijn afgestemd.

Zoek een geschikte vacature

Duurzame
cacao

Met ons programma Cargill Cocoa Promise verbinden we ons ertoe om generaties lang de cacaosector te laten bloeien.

Learn More (Duurzame cacao)

Inclusie
en diversiteit

Met onze inclusieve cultuur geven we de toekomst van de wereld vorm.

Learn More (Inclusie en diversiteit)

Leven bij
Cargill

We combineren 154 jaar ervaring met nieuwe technologieën en inzichten om een vertrouwde partner te zijn op het gebied van voedsel, landbouw en voor financiële en industriële klanten in meer dan 125 landen. Samen kunnen we nieuwe kansen creëren, zodat je kunt groeien, jezelf kunt ontwikkelen en invloed kunt hebben op de toekomst van ons bedrijf.

Learn More (Life at Cargill)

Je hebt recent nog geen vacatures geraadpleegd.

Raadpleeg de beschikbare vacatures op deze website. Nadien krijg je recent geraadpleegde vacatures hier te zien.

Thrive